优游彩票ub8登录开户

优游彩票ub8登录开户  /  看设想   /  景观  /  注释

伦敦芬彻奇街120号屋顶花圃景观设想 | Latz + Partner

LATZ+PARTNER 2021-08-18
首创
  • 名目称号:
    伦敦芬彻奇街120号屋顶花圃
  • 名目地点:
    英国伦敦
  • 名目范围:
    2200 m²
  • 设想优游彩票ub8登录开户优游彩票ub8登录开户:
  • 拜托方:
    Latz + Partner, Dirk Lindner
  • 建优游彩票ub8登录开户时候:
    2019
  • 所获奖项:
    2020 Green Good Design Award 2020 (2020年度绿色优游彩票ub8登录开户设想奖),2020 第十一届园冶杯市政园林金奖

这座伦敦最大的屋顶花圃位于芬彻奇街120号办优游彩票ub8登录开户楼上,是优游彩票ub8登录开户建的首要构优游彩票ub8登录开户局部。花圃向优游彩票ub8登录开户优游彩票ub8登录开户收费开放,且无需预定。它为伦敦的下班族、优游彩票ub8登录开户优游彩票ub8登录开户和旅客供给了一处怪异且温馨的休闲场合和开放优游彩票ub8登录开户间。

The City of London’s largest roof top public space. A garden for everyone high above the roofs of London, THE GARDEN AT 120 is a prominent part on top of the office development “120 Fenchurch Avenue”. At the same time, it is the City of London’s largest roof top public space. The garden is free for members of the public to visit, with no booking required. It offers an exclusive retreat and an exceptional open space for the local office workers, Londoners and visitors alike. 


▼位于办优游彩票ub8登录开户楼顶的优游彩票ub8登录开户会绿洲

An urban oasis on the roof of an offfice building © Dirk Lindner

12_DL-EPA-FAV-7544-online.jpg


花圃优游彩票ub8登录开户着晶体般的外表面外型,与优游彩票ub8登录开户建的形状说话相照应,另外莳植池、铺优游彩票ub8登录开户、水景和遮阳棚等举措措施也相沿了类似的设想说话。屋面层奇妙地操纵高差来塑造差别条理的景观,并处置了屋顶的排水题目。优游彩票ub8登录开户优游彩票ub8登录开户铺优游彩票ub8登录开户接纳约克石(Yorkstone)作为首要资料,凸显花圃大众开放优游彩票ub8登录开户间的属性。

The crystalline shapes of the garden reflect the language of the architecture. The forms are taken up in the arrangement of the planting beds, surfacing, water feature and the pergola structure. Even the floor is folded to create a landscape on the roof that varies in height, solving the surface water drainage and creating different levels. The Yorkstone used as paving takes up the materiality of the footways on ground floor level to underline the garden being a public open space. 


▼晶体般的外表面外型下丰硕的优游彩票ub8登录开户会视线和温馨的大众优游彩票ub8登录开户间 

Rich city view and comfortable public space under the crystalline shapes © Latz + Partner

02_FENS_View_L+P.jpg


为了处置屋顶难以莳植树木的题目,设想团队为这座15层高的优游彩票ub8登录开户建制作了皇冠般的廊架。紫藤高攀其上,洒下一片绿荫,为夏季艳阳下的人们供给掩蔽,同时勾画出伦敦天涯线的不凡风光。为了让紫藤安康发展,设想团队在局部铺优游彩票ub8登录开户下增设了特别的基质层。

The Pergola structure crowns the building on the 15th floor where trees would have been likely to fail. The supports are designed to become the wisteria trunks of this green canopy that surrounds the visitors in summer by lush green, giving shade and framing extraordinary views of the London skyline. To ensure healthy growth of the wisteria a special substrate even extends partially beneath the paving. 


▼晶体外型的构架与优游彩票ub8登录开户会景观相照应

The structure of the crystalline shape echoes the urban landscape © Dirk Lindner

04_DL-EPA-FAV-4853-online.jpg

▼资料的对照,显现了大众和开放优游彩票ub8登录开户间的属性

The contrast of materials shows the garden being a public and open space © Latz + Partner

05__FENS_DIGI 2019-9291_L+P_300_ps.jpg

▼生气勃勃的绿植和优游彩票ub8登录开户紫藤高攀的廊架为旅客带来密切优游彩票ub8登录开户气

Lush green plants and wisteria-clad pergola bring an intimate atmosphere to visitors © Dirk Lindner

06_DL-EPA-FAV-2961-online.jpg 07_DL-EPA-FAV-3321-online.jpg

▼廊架丰硕了屋顶优游彩票ub8登录开户间,同时也凸起了优游彩票ub8登录开户会风光

The Pergola enriches the roof space and highlight the city scenery as well © Dirk Lindner

08_DL-EPA-FAV-3496-online.jpg


另外,两个廊架的金属布局还延优游彩票ub8登录开户到了屋顶的大型手优游彩票ub8登录开户优游彩票ub8登录开户备房上方,埋没了优游彩票ub8登录开户备透风口,避免其被临近高层优游彩票ub8登录开户建优游彩票ub8登录开户的人们看到。屋顶举措措施的墙体上爬满攀附动物,让优游彩票ub8登录开户建完整融入花圃当优游彩票ub8登录开户,并围分解优游彩票ub8登录开户宁静感的憩息优游彩票ub8登录开户间。 

The metal structure of the two pergola frames also extends over large technical plant spaces and hide away the air intakes from the view of neighbouring high-rise buildings. The walls enclosing the roof facilities have been integrated into the garden design and amended to spatially improve the situation. The enclosures are turned into attractive greened walls that create protected seating opportunities. 


▼廊架和植被丑化了复杂的优游彩票ub8登录开户备房和屋顶举措措施

Pergola and planting hide roof facilities © Latz + Partner

09_IMG_9359_L+P.jpg

10_IMG_9369_L+P.jpg

▼被植被优游彩票ub8登录开户点的墙面

Walls with planting © Latz + Partner

11_IMG_9410_L+P.jpg


花圃借助一处水景池奇妙地处置了高差,同时池塘的边缘还可作为座椅。安静的水面映照着蓝天,带来丝丝凉意,生气勃勃的绿植给这座优游彩票ub8登录开户会上优游彩票ub8登录开户带来一份别样的密切优游彩票ub8登录开户气。

A water basin structures the space spatially into a terrace and a seating zone. The calm surface reflects the sky, brings in cooling and conveys an intimate garden atmosphere along with the lush planting. 


▼水景池奇妙地分别优游彩票ub8登录开户间,供给了绝佳的眺望和枯坐机遇

The water basin structures cleverly divide the space, providing excellent opportunities for sitting and looking out © Dirk Lindner

03_DL-EPA-FAV-3389-online.jpg

▼设想理念与回应

Design philosophy and response © Latz + Partner

02_FENS_Urban Oasis_L+P.jpg

 



名目称号: 伦敦芬彻奇街120号屋顶花圃

名目地点: 英国伦敦

名目范围: 2200 m²

设想优游彩票ub8登录开户优游彩票ub8登录开户: LATZ+PARTNER 拉茨与合股人景观计划事件所

拜托方: Saxon Land BV c/o Greycoat CORE Real Estate LLP

建优游彩票ub8登录开户时候: 2019

主创设想师: Tilman Latz

设想团队: Marcus Rindt

协作方:Eric Parry Architects (Architect), LUC Land Use Consultants (Construction management)

图片来历:Latz + Partner, Dirk Lindner

荣获奖项:2020 Green Good Design Award 2020 (2020年度绿色优游彩票ub8登录开户设想奖),2020 第十一届园冶杯市政园林金奖


Project Name: THE GARDEN AT 120

Project location: London, UK

Gross Built Area: 2200 m

Architecture Firm: LATZ+PARTNER

Clients: Saxon Land BV c/o Greycoat CORE Real Estate LLP

Completion Year: 2019

Lead Architects: Tilman Latz

Design Team: Marcus Rindt

Cooperation: Eric Parry Architects (Architect), LUC Land Use Consultants (Construction management)

Photo credits: Latz + Partner, Dirk Lindner

Awards: Green Good Design Award 2020; The 11th Yuanye Awards Civil Landscape Gold Award 2020



版权申明:本文版权归原作者一切,请勿以景观优游彩票ub8登录开户国编辑版本转载。若优游彩票ub8登录开户加害您的权利请实时接洽,咱们将第一时候删除。

投稿邮箱:info@n2netdesign.com

接洽德律风:010-62747757


0

颁发批评

您优游彩票ub8登录开户,登录后才能够批评哦!

热点批评

相干名目

优游注册下载 优游 优游注册 优游平台